Kasetni CSV – HCV

  • SMGS Kasetni ventilatorski konvektori na vodu CSV4S i HCV4S - Fan Coil
  • Proizvodi se u 8 različitih veličina i u 2 verzije.
  • Kvadratni oblik jedinice je idealan za ugradnju unutar standardnih moduli na plafonu koji se koriste u modernim strukturama i kancelarijama.
  • Kompozicija standardne jedinice omogućava distribuciju vazduha u susednim prostorijama zahvaljujući otvorima ,skojima se može povezati mali kružni sistem kanala. Predviđen je i jedan kružni otvor za uzlaz spoljnog vazduha.
Noseća struktura
Izrađena od pocinkovanog lima velike debljine i opremljena spoljnim staffe postavljenim na 4 bočne ivice, da se omogući montaža na plafon. Termoakustična obloga: iznutra (polistiren), spolja (izolacioni dušek zatvorenih ćelija).
Predviđeni za distribuciju vazduha u prostoriji i usis spoljnog vazduha.

Grupa elektro ventila
Sastoji se od jednog aksijalno-centrifugalnog ventilatora pojedinačnog usisa, sa lamelom od plastičnog materijala statički i dinamički uravnotežene. Asinhrono monofazni električni motor sa 4 brzine, zaštićen od preopterećenja i sa kondenzatorom uvek uključenim. Direktno je povezan sa ventilatorom i amortizovan elastičnim držačima, izuzetno tih i efikasan.

Filter vazduha
Plisiran filter od polipropilena sa strukturom saća u ramu od ABS-a pričvršćrn za unutrašnju stranu frontalnog panela, lako se vadi i regeneriše prvo usisavanjem a potom pranjem u vodi.

Izmenjivač toplote
Bakarne cevi sa lamelama od hidrofilnog aluminijuma a kontinuirano upakovane, pričvršćene za cevi mehaničkom ekspanzijom. Mesingani kolektori opremljeni ženskim priključcima (niti GAS) i malim lako dostupnim ventilima za ispuštanje vazduha.

Dekorativna maska
Inovativni dizajn osmišljen da se uklopi kako u civilne tako i u komercijalne prostore. Bele boje RAL 9010. Izrađena od ABS-a radi kombunacije čvrstine i laganosti. Brza i laka montaža na noseću strukturu. 4 podesiva štitnika za orjentaciju vazduha u prostoriji. Centralna rešetka usisa opremljena filterom za prečišćavanje vazduha koja se može skinuti da se lakše priđe unutrašnjim delovima aparata bez skidanja panela s plafona.

Tip mašine
Kasetni ventilatorski konvektor

Noseća struktura
Pocinkovani lim velike debljine

Grupa elektro ventila
Ventilator aksijalno – centrifugalni pojedinačnog usisa

Elektro motor
Asinhroni monofazni (4 brz.)

Filter vazduha
Plisiran filter od polipropilena sa strukturom saća u ramu od ABS-a

Izmenjivač toplote
Bakarne cevi sa lamelama od hidrofilnog aluminijuma kontinuirano upakovane

Pokrivni panel
Od ABS-a za plafonsko postavljanje cm 60×60 (CSV4Sxx) cm 90×90 (HCV4Sxx)

Daljinski upravljač I.R.
Isporučen (verzija standard)