AIR

Kategorija:

Opis

DIZAJN I KOMFOR U MAKSIMALNOJ TIŠINI

Posebna pažnja i vreme koji su bili posvećeni dizajnu garantuju inovativne i elegantne forme koje čine AIR jedinstvenim i karakterističnim elementom u prostoru u kojem se nalazi. Uređaj AIR se odlično uklapa kako u moderne ambijente tako i u klasične interijere. Projektovanje je bilo koncentrisano na dimenzionalnoj optimizaciji: neophodno je bilo garantovati vrhunske radne parametre jednog ekstremno kompaktnog uređaja. AIR predstavlja perfektnu kombinaciju tehnologije i dizajna. Primenjena tehnološka rešenja omogućuju dostizanje maksimalnog komfora pri maksimalno tihom radu. Uređaj je se može personalizovati zahvaljujući širokoj paleti dodatnih pribora i posebnih dodataka koji su pažljivo birani, tako da mogu da zadovolje bilo koji zahtev koji se može postaviti pred projektom modernih sistema za klimatizaciju i ventilaciju.

VELIČINE

Serija AIR se izrađuje u 10 veličina, sa 3-rednim i 4-rednim toplotnim izmenjivačima, za 2-cevne ili 4-cevne instalacije i pokriva snage od 0.58 do 9.87 kW. Isporučuju se u 9 varijanti, prilagođenih različitim tipovima instalacija, koje omogućuju kako vertikalnu, tako i horizontalnu montažu uređaja:

  • sa maskom za spoljnu ugradnju;
  • bez maske za skrivenu parapetnu ili
  • potplafonsku montažu

AIR, PAMETAN IZBOR

Izbor modela, odnosno snage i veličina, je rađen tako da zadovolji zahteve modernih instalacija. Posebna pažnja je bila usredsređena na projektovanje konstrukcionih detalja i maksimalno tihog rada uređaja, osobina koje ga čine drugačijim ovaj visoko kvalitetan ventilkonvektor, izuzet nepouzdanosti i široke primenljivosti. Tokom razvoja uređaja, sa druge strane,nije se nikako zanemarivala ekološka strana projekta. AIR je „eko kompatibilan“ ventilkonvektor koji je izrađen od materijala lakih za reciklažu i čije odlaganje ne zagađuje i ne predstavlja problem za životnu sredinu.

Go to Top