ELiS G

Kategorija:

Opis

ELiS G vazdušne zavese su veoma efikasni industrijski uređaji, koji smanjuju gubitak vazduha koji se odnosi na razmenu vazduha između objekta i okoline.

Kućište je napravljeno od pocinkovanog čelika i plastike.

Podesivi vazdušni izlaz omogućava korisniku da postavi odgovarajući ugao strujanja vazduha.

Vazdušne zavese se mogu kombinovati u većim grupama i montirati u horizontalnom ili vertikalnom položaju.

ELiS G je dostupna u tri dužine: 0,5m, 1,5m i 2m i u tri verzije: sa vodenim izmenjivačem toplote, sa električnim grejačima i bez grejača.

Takođe, na zahtev kupca moguće je isporučiti ELiS G vazdušnu zavesu u dužini od 2,5m.

ELiS G može biti opremljena sa kontrolnom jedinicom, koja omogućava uključivanje i isključivanje uređaja, povezivanja na: prekidač za vrata, termostat i zaštitu ventilatora od preopterećenja.

NAMENA
ELiS G vazdušne zavese stvaraju vazdušnu barijeru na ulazima objekata kao što su: skladišta, hale, logistički centri itd.

KONTROLNI SISTEM
ELiS G može biti opremljena sa kontrolnom jedinicom. S1G omogućava uključivanje jedne vazdušne zavese, S3G omogućava uključivanje do tri vazdušne zavese. Pored toga svaka vazdušna zavesa je zaštićena od preopterećenja. Dodatni su prekidač za vrata, thermostat I dvokraki ili trokraki venil koji mogu biti montirani na uređaj.

Na poseban zahtev, postoji mogućnost da se uređaj opremi sa kontrolnim sistemom sa više funkcija koji može biti povezan sa BMS-om (DRV sistem). Takođe je moguće naručiti kontrolni sistem koji može kontrolisati više vazdušnih zavesa.

Maksimalni domet 7,5 m*
Protok vazduha 4100 – 8600 m3/h
Težina 43,0 – 67,0 kg
Kućište Galvanizovani čelik**

* Vertikalni domet, izotermalna vazdušna struja, pri graničnoj brzini od 3 m/s.
** Na zahtev kupca, uređaj je dostupan u drugoj boji.

Go to Top